گیاه آپارتمانی آنتوریوم؛ گل قلبی که روح خانه را تازه می‌کند جراحی چاقی آخرین راه است یا اولین انتخاب؟ خانم بی حجاب چطور مانع سوزاندن جوان بسیجی شد؟ امکان پیشگیری از سرطان‌های پستان و دهانه رحم وجود دارد| تشریح اهمیت حیاتی غربالگری منظم میوه‌های دارای منیزیم را بشناسیم| ارتباط میان منیزیم با سلامتی بهتر مغز زنان آغاز مسابقات اسکواش رنکینگ آسیا از فردا (۸ بهمن ۱۴۰۴) | دختران ملی پوش در تمام رده‌های سنی با رقبای خود رقابت می‌کنند فعالیت حدود ۱۵۰۰ مرکز مشاوره در کشور| زنان سرپرست خانوار از ۵۰ درصد تخفیف بهره‌مند خواهند شد معرفی مهم‌ترین اصول مراقبت از پوست در فصل زمستان| تغذیه چقدر اثرگذار است؟ افزایش ازدواج‌های فامیلی در کشور | احتمال بروز بیماری‌های ژنتیکی مادرزادی کودکان بیشتر می‌شود سقوط برخی از بانوان ملی‌پوش در رده‌بندی جدید فدراسیون جهانی تنیس روی میز | ندا شهسواری به جایگاه ۱۴۰ صعود کرد نقش مهم بانوان خراسان شمالی در حفظ و ترویج سنت‌های باستانی و صنایع دستی ریشه‌های دروغگویی در کودکان | چرا با این پدیده روبه‌رو می‌شویم؟ آشنایی با یک گام بزرگ برای مدیریت درست مالی خانواده| معرفی قانون زنانه‌ای که مرد و زن ندارد بانوی ملی پوش اسکی: کسب سهمیه المپیک کار بسیار دشواری است دستور پخت دسر نارگیلی در منزل + فیلم سرنوشت زنی که نماد فلسطین شد| درختان زیتون شهیدند! شکست بانوان تراکتور در گام دوم بازیگر انگلیسی: پرستار مینیاپولیس قهرمان بود؛ او را کُشتند اجرای یک پویش برای کلاس اولی ها| فقط حدود ۴۰ درصد از کودکان ۱۲ ساله پوسیدگی دندان ندارند قهرمانی دختر تنیسور ایرانی در رقابت‌های تنیس سطح اول آسیا
سرخط خبرها
برگزاری رویدادی خوشمزه در فرهنگ‌سرای بهشت مشهد | مادران با سفره رنگین غذای سنتی میزبان مردم شدند

برگزاری رویدادی خوشمزه در فرهنگ‌سرای بهشت مشهد | مادران با سفره رنگین غذای سنتی میزبان مردم شدند

  • کد خبر: ۳۷۲۶۱۷
  • ۲۳ آبان ۱۴۰۴ - ۱۸:۰۹
  • ۲
فرهنگ‌سرای بهشت در حالی این روز‌ها میزبان رویداد «غذا‌های سنتی مشهد» است که بسیاری از غرفه‌داران مادرانی هستند که بیش از ۳۰ سال است تجربه پخت این نوع از غذا‌ها را دارند.
مهدیه قمری
خبرنگار مهدیه قمری

به گزارش شهرآرانیوز، بار اولی نیست که یکی از فرهنگ‌سرا‌های شهر مشهد اقدام به برگزاری یک رویداد خوشمزه آن هم پخت غذا‌های سنتی شهرمان با قیمت کمتر از بازار و با کیفیت مناسب کرده است، اما همین عنوان غذا‌های سنتی مشهد آن هم در فرهنگ‌سرای بهشت که هم قدمتی یک‌صدساله دارد و هم فضای قدیمی و جذابش در تمام ساعات روز نظر تعداد زیادی از شهروندان را به خود جلب می‌کند، باعث شده از نخستین روز برگزاری این رویداد، غرفه‌داران سرشان شلوغ باشد.

۲۰ غرفه با پخت و ارائه انواع غذا‌های سنتی

از پنجشنبه، ۲۲ آبان‌ماه، از ساعت ۱۲ الی ۲۰ در قسمت جلوخان فرهنگ‌سرای بهشت تا ورودی این فرهنگ‌سرا به خیابان، ۲۰ غرفه فعال هستند و از غذا‌هایی مانند آش و شله گرفته تا کتلت، پلوماش و سمبوسه را بسته به تقاضای مشتریانشان به آن‌ها ارائه می‌دهند.

عمده این غرفه‌داران، بانوانی هستند که در طبخ غذا‌های سنتی و سالم تجربه بیش از ۳۰ سال دارند. در برخی از غرفه‌ها، دختران این بانوان هم به کمک مادر آمده‌اند، یکی سفارش غذا‌ها را می‌گیرد و کارت مشتری را گرفته و مبلغ آن را دریافت می‌کند، دیگری غذا‌ها را پلاستیک گذاشته و به مشتریان تحویل می‌دهد، خلاصه همه سعی می‌کنند در ارائه غذا‌های سنتی به مشتریان آن هم در کمترین زمان ممکن، اقدام کنند.

ارائه غذا‌هایی با کمترین قیمت، اما با کیفیت مناسب

مدیر فرهنگ‌سرای بهشت با اشاره به اینکه متأسفانه تعدد فست‌فود‌ها در مشهد باعث شده مردم به‌خصوص نسل جوان با غذا‌های سنتی مشهد کمتر آشنا باشند، به خبرنگار سرویس شهربانو در سایت شهرآرانیوز اظهار کرد: استقبال روز‌های نخست برگزاری این رویداد به ما نشان داد شهروندان همچنان به غذا‌های سنتی و البته سالم علاقه‌مند هستند.

محمدعلی امینی‌مشهدی، یکی از جذابیت‌های این رویداد را تنوع غذا‌ها آن هم با کمترین قیمت، اما باکیفیت مناسب دانست و افزود: هدف از برگزاری این رویداد، ترویج غذا‌های سالم و معرفی هویت مشهد به شهروندان است.

به گفته وی، علاوه بر غذا‌های سنتی، انواع شیرینی‌ها و نان‌های محلی هم در این غرفه‌ها پخت و به شهروندان ارائه می‌شود.

گفتنی است این رویداد از پنجشنبه (۲۲ آبان ۱۴۰۴) تا دوشنبه (۲۶ آبان‌ماه) در فرهنگ‌سرای بهشت از ساعت ۱۲ ظهر تا ۲۰ شب پذیرای شهروندان است.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
هما ایزدی
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۱۸ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۶
0
1
درود فرهنگسرای بهشت کجاست؟
یادآور
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۳۸ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۹
0
0
غذاها عالی بودن
چرا این برنامه ها همیشه اجرا نمیشه؟